Beneïts els rotllos i les estampetes en la missa del dia de Sant Antoni

Dinar de gala de la Festa de Sant Antoni de Benicarló 2024
16 enero, 2024
Benicarló dedique una única i multitudinària jornada de festa a Sant Antoni
22 enero, 2024

Este 17 de gener, festivitat de Sant Antoni, els majorals i majorales han assistit a la missa en honor al sant en l'esglèsia de Sant Bartomeu, juntament amb la Dama, María Senar Mascarell i l'Homenatge, Guillermo Palau Fuster i Tere Melet Ortiz. A l'eucaristia també han estat presents l'alcalde, Juanma Cerdá Tena, i el regidor d'Agricultura, Borja Castell Simó.

Al finalitzar la missa, oficiada pel consiliari de la confraria, mossèn Carlos Garcia Talarn, com és tradició, s'han beneït els rotllos que engalanaran l'altar de dissabte i les estampetes de la festa 2024, a més de figures del sant, entre d'altres objectes.

Este 17 de gener, festivitat de Sant Antoni, els majorals i majorales han assistit a la missa en honor al sant en l’esglèsia de Sant Bartomeu, juntament amb la Dama, María Senar Mascarell i l’Homenatge, Guillermo Palau Fuster i Tere Melet Ortiz.