Dinar de gala de la Festa de Sant Antoni de Benicarló 2024

Embolicà de la Festa de Sant Antoni de Benicarló 2024
7 enero, 2024
Beneïts els rotllos i les estampetes en la missa del dia de Sant Antoni
18 enero, 2024

El passat dissabte 13 de gener la Confraria de Sant Antoni de Benicarló es va reunir per celebar el tradicional dinar de gala de la festa. L'acte va estar encapçalat pels presidents de l'entitat, José Antonio Simó Ramón i May Zaragozá Cucala, els quals van estar acompanyats pels majorals i majorales, la Dama 2024, María Senar Mascarell i l'Homenatge, Guillemo Palau Fuster i Tere Melet Arín.

La festa de Sant Antoni de Benicarló tindrà lloc divendres 19 i dissabte 20 de gener amb la tradicional foguerà, cavalcades, lloes, llançament de les típiques coques i la benedicció d'animals.

El passat dissabte 13 de gener la Confraria de Sant Antoni de Benicarló es va reunir per celebar el tradicional dinar de gala de la festa. L’acte va estar encapçalat pels presidents de l’entitat, José Antonio Simó Ramón i May Zaragozá Cucala, els quals van estar acompanyats pels majorals i majorales, la Dama 2024, María Senar Mascarell i l’Homenatge, Guillemo Palau Fuster i Tere Melet Arín.