En marxa la festa de Sant Antoni 2024

La confraria participa en les Festes Patronals de Benicarló 2023
5 septiembre, 2023
La Festa de Sant Antoni estrenarà banderoles
3 octubre, 2023

El passat dissabte 9 de setembre la Confraria de Sant Antoni de Benicarló va obrir els actes del calendari de la festa del proper any. En un dinar de gala va presentar la Dama 2024, María Senar Mascarell, i a les tres noves parelles de majorals. També va donar a conèixer el nom del matrimoni que rebrà l’homenatge: Tere Melet Ortiz i Guillermo Palau Fuster.

Les noves incorporacions de majorals que s’estrenen a la confraria són: Ángel Laguna Marqués i Izaskun Maura Soriano, Rubén Mundo Ibáñez i Sarah Vallés Burriel, i Juan José Masip Ayza i Alicia Bretó Cerdá.

En l’acte també es va acomiadar amb molta estima, per la dedicació que han tingut cap a la confraria, a les següents parelles de majorals: Juan Antonio Llorach i María José Escura, José Manuel Esteller i Irene Marqués, José Miguel Aicart i Laura Arrufat.

Relleu en la presidència

A més durant l’event va tindre lloc el canvi de presidents i Juan Antonio Llorach i María José Escura van donar el relleu en la presidència a José Antonio Simó i May Zaragozá. En el seu primer discurs, el president, José Antonio Simó, va anunciar que treballaran “per a què la festa seguisca avançant i adaptant-se als nous temps”.

Al mateix temps, va agrair el seu recolzament a tots els protagonistes de la festa, al consiliari, mossén Carlos Garcia Talarn, als cavallistes, lloeros, així com a l’Ajuntament de Benicarló i als patrocinadors i col·laboradors d’esta Festa d’Interès Turístic Provincial que enguany se celebrarà el divendres 19 i dissabte 20 de gener.

María Senar Mascarell serà la Dama

Tere Melet i Guillermo Palau rebran l’Homenatge