La Festa de Sant Antoni estrenarà banderoles

En marxa la festa de Sant Antoni 2024
15 septiembre, 2023
Benicarló viu la XXXVI Fira de Sant Antoni
18 diciembre, 2023

La Confraria de Sant Antoni Abat de Benicarló ha anunciat una novetat per a enguany i és que la festa estrenarà banderoles amb la imatge del sant que es podran penjar en els balcons durant els dies grans de la celebració. La recaptació de la venda de les banderoles servirà per restaurar el sant.

La presidenta de la Confraria de Sant Antoni, May Zaragozá Cucala, ha explicat: “si l’adquireixes col·labores amb la nostra confraria i contribuiràs en la restauració que s’ha fet de la imatge de Sant Antoni que es va trencar l’any passat quan va caure en una de les cavalcades”.

Les banderoles, que compten amb la imatge del sant restaurat, es poden adquirir al preu de 20€ a l’establiment Graphic Mundi (Carrer Penyagolosa, 5 Benicarló) o també preguntant a qualsevol dels majorals.

La Festa de Sant Antoni 2024, declarada Festa d’Interès Turístic Provincial, se celebrarà el divendres 19 i dissabte 20 de gener.

La Confraria de Sant Antoni Abat de Benicarló ha anunciat una novetat per a enguany i és que la festa estrenarà banderoles amb la imatge del sant que es podran penjar en els balcons durant els dies grans de la celebració.