La confraria participa en les Festes Patronals de Benicarló 2023

Nous càrrecs 2024 de la Confraria de Sant Antoni
18 julio, 2023
En marxa la festa de Sant Antoni 2024
15 septiembre, 2023

La Confraria de Sant Antoni Abat de Benicarló va tornar a estar present, un any més, en les Festes Patronals del municipi. Enguany van tindre lloc del 18 al 27 d’agost i van suposar la celebració dels 500 anys de festes a la població.

La Dama, Lucía Caldés González, i el president Juan Antonio Llorach, van representar l’entitat en un acte tan emblemàtic com la Gala d’Entitats del passat dimarts 22 d’agost. La setmana festiva va continuar amb la participació de la Dama 2023 en la processó dels patrons Sant Bartomeu i Sants Màrtirs Abdó i Senén i l'ofrena de flors a la patrona Santa Maria del Mar del dia 24. Ja divendres 25 va tindre lloc el sopar de germanor de pa i porta, que la confraria van gaudir en la plaça Constitució. Finalment, el tancament de festes es va fer amb la participació de la Dama Lucía Caldés en la batalla de Flors del dia 27.

Han sigut uns grans dies i, per descomptat, la Confraria Sant Antoni no ha dubtat en participar!

La Confraria de Sant Antoni Abat de Benicarló va tornar a estar present, un any més, en les Festes Patronals del municipi.