S’OBRI EL TERMINI PER PARTICIPAR EN LA FIRA DE SANT ANTONI 2019

2020 Sant Antoni Benicarló Entitats Fiestas19
LA CONFRARIA, AMB LES FESTES PATRONALS
30 agosto, 2019
La Confraria de Sant Antoni, preparada per a la seua setmana gran
13 enero, 2020

La Fira de Sant Antoni Abat de Benicarló celebrarà la seua XXXIII edició els dies 14 i 15 de desembre en l’avinguda Catalunya i carrers adjacents, així com en els pavellons annexes poliesportius. La Confraria de Sant Antoni ja ha obert el termini per participar com a estand.

Les persones interessades en muntar parada ja poden omplir la sol·licitud de participació, així com la declaració de responsabilitat i fer-les arribar a la confraria abans del dia 22 de novembre. Poden descarregar les sol·licituds des de la pàgina web www.santantonibenicarlo.com Per obtindre qualsevol altra informació, l’entitat benicarlanda també disposa del e-mail fira@santantonibenicarlo.com o el telèfon de l’organització de la fira 629 050 253.

La Fira de Sant Antoni Abat de Benicarló celebrarà la seua XXXIII edició els dies 14 i 15 de desembre en l’avinguda Catalunya i carrers adjacents, així com en els pavellons annexes poliesportius. La Confraria de Sant Antoni ja ha obert el termini per participar com a estand.