LA CONFRARIA, AMB LES FESTES PATRONALS

Sant Antoni Benicarló nous carrecs 2019
NOUS CÀRRECS PER A LA FESTA DE SANT ANTONI 2020
31 julio, 2019
S’OBRI EL TERMINI PER PARTICIPAR EN LA FIRA DE SANT ANTONI 2019
15 octubre, 2019

Com cada any la Confraria de Sant Antoni Abat de Benicarló va participar en els diferents actes socials i culturals de les Festes Patronals de Benicarló. En la seua edició de les celebracions 2019, la Dama 2020, María Taus Piñana, va representar l’associació en la Nit de les Entitats, la festivitat de Sant Bertomeu, o en la Batalla de Flors. Un altres dels actes en els quan els majorals i majorales, a tocant de les seues famílies van participar va ser el Sopar de Pa i Porta.

Com cada any la Confraria de Sant Antoni Abat de Benicarló va participar en els diferents actes socials i culturals de les Festes Patronals de Benicarló. En la seua edició de les celebracions 2019, la Dama 2020, María Taus Piñana, va representar l’associació en la Nit de les Entitats, la festivitat de Sant Bertomeu, o en la Batalla de Flors. Un altres dels actes en els quan els majorals i majorales, a tocant de les seues famílies van participar va ser el Sopar de Pa i Porta.