NOUS CÀRRECS PER A LA FESTA DE SANT ANTONI 2020

EN LA CONFRARIA DE SANT ANTONI ESTEM DE DOL
6 abril, 2019
2020 Sant Antoni Benicarló Entitats Fiestas19
LA CONFRARIA, AMB LES FESTES PATRONALS
30 agosto, 2019

Comença ja a preparar-se la Festa de Sant Antoni 2020, i per això, dissabte 27 de juliol va tindre lloc el tradicional sopar de l'estiu. Com ja és habitual, en la vetllada es va presentar la nova Dama 2020, càrrec que ostentarà la jove María Taus Piñana. També es van donar a conèixer les tres noves parelles de majorals.

Acompanyada pels presidents de la Confraria, Juan José Marzá Caldés i Jéssica Troncho Bellés, la Dama 2020, María Taus Piñana, va rebre la banda que l’acreditarà com a nova representant de l’entitat.

Completen els nous càrrecs de la festa 2020, les tres noves parelles de majorals: Víctor Cerdá Blasco i Mª Carmen Clavel Miravet, Víctor Gil Gil i Sonia Moliner Roca, així com Miguel Ángel Grasa Cabrero i Eva Marín Nieto.

Durant la vetllada, també es va acomiadar amb molta estima la Dama 2019, Agnès Galán Tena.

Comença ja a preparar-se la Festa de Sant Antoni 2020, i per això, dissabte 27 de juliol va tindre lloc el tradicional sopar de l’estiu. Com ja és habitual, en la vetllada es va presentar la nova Dama 2020, càrrec que ostentarà la jove María Taus Piñana. També es van donar a conèixer les tres noves parelles de majorals.