SORTEIG PER ENGANXAR ELS CARROS 2019

SANT ANTONI 2019 SE CELEBRARÀ EN CAP DE SETMANA
14 mayo, 2018
OBERTA LA INSCRIPCIÓ A LA XXXII FIRA DE SANT ANTONI
18 octubre, 2018

Diumenge 16 de setembre la Confraria de Sant Antoni va celebrar el sorteig per enganxar els carros en les Cavalcades de la Festa de Sant Antoni 2019. L'entitat va aprofitar la trobada per fer una paella de germanor.

El resultat dels sorteig va ser el següent:

  • Antonio Senar Carro del Dimoni
  • José Moros "Platero" Carro de Lloes
  • Ruiz "Capio" Carro de la Música

 
 

La Confraria de Sant Antoni seguix amb els preparatius de la festa que, cal recordar a partir de 2019 es traslladarà al cap de setmana posterior a la festivitat del 17 de gener. Per tant, el divendres 18 de gener tindrà lloc la cremà del dimoni i la primera cavalcada, mentre que el dissabte 19 està prevista la missa en honor al sant, benedicció d'animalets i la segona cavalcada.

Diumenge 16 de setembre la Confraria de Sant Antoni va celebrar el sorteig per enganxar els carros en les Cavalcades de la Festa de Sant Antoni 2019.
L’entitat va aprofitar la trobada per fer una paella de germanor.