OBERTA LA INSCRIPCIÓ A LA XXXII FIRA DE SANT ANTONI

SORTEIG PER ENGANXAR ELS CARROS 2019
16 septiembre, 2018
CONCURS DE LLOES I DIBUIXOS 2019
30 octubre, 2018

La Confraria de Sant Antoni de Benicarló ha obert el termini per participar com a estand en la XXXII Fira de Sant Antoni Abat que se celebrarà els dies 15 i 16 de desembre en l’avinguda Catalunya i carrers adjacents, així com en els pavellons annexes poliesportius.

Tal i com ha informat el majoral responsable de la Fira, José Luís Fandos: “les persones interessades en muntar parada poden consultar tota la informació en el web HYPERLINK https://www.santantonibenicarlo.com/fira, a més de poder descarregar-se la sol·licitud de participació i la declaració de responsabilitat”. Fandos també ha avançat com a novetat d’esta fira, el Torneig Infantil de Bàsquet que organitzarà el Club Bàsquet Benicarló, amb el patrocini de Caixa Benicarló i la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat.

La data límit per inscriure’s en esta fira multisectorial que reunix a més de 150 expositors és el 23 de novembre.

La Confraria de Sant Antoni de Benicarló ha obert el termini per participar com a estand en la XXXII Fira de Sant Antoni Abat que se celebrarà els dies 15 i 16 de desembre en l’avinguda Catalunya i carrers adjacents, així com en els pavellons annexes poliesportius.