SANT ANTONI 2019 SE CELEBRARÀ EN CAP DE SETMANA

TROBADA AMB LES NOVES MAJORALES DE LA CONFRARIA DE SANT ANTONI
1 mayo, 2018
SORTEIG PER ENGANXAR ELS CARROS 2019
16 septiembre, 2018

La Confraria de Sant Antoni informa que a partir del 2019, la celebració de la festa es traslladarà al cap de setmana. Així, la propera festa de Sant Antoni tindrà lloc el cap de setmana posterior a la festivitat del 17 de gener, amb l’objectiu de que encara més públic puga disfrutar d’esta festa benicarlanda tan arrelada entre la població i que compta amb la Declaració de Festa d’Interès Turístic Provincial.

La decisió de la modificació de la data de celebració de la festa de Sant Antoni ha estat aprovada pels actuals majorals. Des de la Confraria, expliquen que “el canvi de passar la festa al cap de setmana ha estat consensuat entre els membres de la confraria, valorant les diferents opinions dels cavallistes i també compta amb el recolzament del consiliari de la confraria i del propi Ajuntament de Benicarló. El que pretenem amb este canvi és fer més gran encara la festa i obrir-la, per a què més gent puga disfrutar-la en el cap de setmana”.

Amb este canvi de data, el divendres 18 de gener serà la cremà del dimoni i la primera cavalcada, mentre que el dissabte 19 de gener es farà la missa en honor al sant, benedicció d’animalets i la segona cavalcada.

La confraria de Sant Antoni informa que en la roda de premsa de presentació del llibret, que té lloc a finals de novembre, es donaran més dades sobre este canvi, així com de la Festa 2019.

La Confraria de Sant Antoni informa que a partir del 2019, la celebració de la festa es traslladarà al cap de setmana