Elaboració de les coquetes de la Festa de Sant Antoni 2024

Premis dels concursos escolars de la Festa de Sant Antoni 2024
4 enero, 2024
La confraria de Sant Antoni de Benicarló ja té enllestit el dimoni
4 enero, 2024

La Confraria de Sant Antoni Abat de Benicarló ha cuinat este cap de setmana 9 i 10 de desembre les 125.000 coquetes que es repartiran en la Festa 2024. El proper cap de setmana se celebrarà la XXXVI Fira de Sant Antoni Abat, una mostra agrícola i multisectorial que acollirà l’avinguda Catalunya i carrers adjacents.

Els majorals i majorales han viscut un cap de setmana d’intens treball en el Forn de Pa i Pastisseria T. Ávila, on cada any s’elaboren les tradicionals coquetes. L’Homenatge 2024, matrimoni format per Guillermo Palau Fuster i Tere Melet Ortiz, així com la Dama 2024, María Senar Mascarell, tampoc s’han perdut la gran fornada.

Els presidents José Antonio Simó i May Zaragozá han recordat que “el proper cap de setmana podrem gaudir de la Fira de Sant Antoni amb nombrosos expositors i activitats i, com a novetat, del I Tardeo del Dimoni” i han convidat “a benicarlandes, benicarlandos i visitants a participar un any més”.

La Confraria de Sant Antoni Abat de Benicarló ha cuinat este cap de setmana 9 i 10 de desembre les 125.000 coquetes que es repartiran en la Festa 2024.