Benicarló ja té les coquetes per al Sant Antoni 2023

Cistella de la Rifa de Sant Antoni 2023
16 diciembre, 2022

La Confraria de Sant Antoni Abat de Benicarló ha cuinat este cap de setmana 7 i 8 de gener les 125.000 coquetes que es repartiran en la Festa 2023. Aquesta celebració benicarlanda, declarada d’Interès Turístic Provincial, se celebrarà divendres 20 i dissabte 21 de gener.

Els majorals i majorales han viscut un cap de setmana d’intens treball en el Forn de Pa i Pastisseria T. Ávila, on cada any s’elaboren les tradicionals coquetes. L’Homenatge 2023, matrimoni format per Juan Manuel Marín Piñana i Rosa Mari Marzal Foix, així com la Dama 2023, Lucía Caldés González, tampoc s’han perdut la gran fornada.

Diumenge també s’han sumat a l’elaboració el consiliari de la confraria, mossèn Carlos García Talarn, i el jutge de Pau, Joan Ferrer, a més dels regidors, Ilde Añó, Inma Díaz, i Isabel Cardona.

Els presidents Juan Antonio Llorach i Mª José Escura han agraït la participació i han recordat que este dilluns a partir de les 16 hores tindrà lloc l’embolicà en la carpa de la Plaça Constitució: “Ens fa molta il·lusió poder tornar a celebrar este acte. Totes les persones que vullguen ajudar-mos estan convidades.”

La Confraria de Sant Antoni Abat de Benicarló ha cuinat este cap de setmana 7 i 8 de gener les 125.000 coquetes que es repartiran en la Festa 2023.