La Confraria de Sant Antoni de Benicarló ja té preparada la Fira i Festa de Sant Antoni 2023

¡¡Premis Rifa 2022!!
24 enero, 2022
Cistella de la Rifa de Sant Antoni 2023
16 diciembre, 2022

Ja s’ha presentat per part de la Confraria de Sant Antoni Abat de Benicarló la XXXV Fira i la Festa 2023, dedicada al patró del animals. Va ser el divendres 2 de desembre en la capella del MUCBE de la ciutat, en un acte encapçalat pel president Juan Antonio Llorach Ballester i on també es van donar a conèixer els noms dels xiquets i xiquetes que han guanyat els concursos de dibuix i lloes.

En la roda de premsa hi va estar present l’Homenatge 2023, matrimoni format per Juan Manuel Marín Piñana i Rosa Mari Marzal Foix, així com la Dama 2023, Lucía Caldés González, qui va convidar a tothom a gaudir de la celebració. A més a més, una representació de regidors de l’Ajuntament de Benicarló i entitats vinculades amb la confraria, van acompanyar als majorals i majorales e l’acte.

El responsable de la fira, Miguel Ángel Grasa, va destacar el 35è aniversari de l’event que reunirà al voltant de 150 expositors i se celebrarà el cap de setmana del 17 i 18 de desembre entre l’avinguda Catalunya i carrers adjacents, així com en els pavellons annex i semicobert del Poliesportiu. Grasa va ressaltar les seues dos principals novetats: “D’una banda de les 12 a les 14 hores del diumenge la fira funcionarà sense música, per a què persones amb hipersensibilitat auditiva-visual, fotofòbia o que pateixin amb les llums estroboscòpiques puguen disfrutar també del recinte firal. D’altra banda, també comptarem amb un expositor amb activitats lúdiques permanents per als més menuts”.

El responsable del llibret, Víctor Gil, va ressaltar la col·laboració de les gairebé 350 firmes comercials que han recolzat a l’entitat en esta nova edició de la festa, així com el suport constant de l’Ajuntament de Benicarló. Cal destacar també que l’IVASS Centre Ocupacional El Maestrat ha creat, un any més, el cap del dimoni, que es cremarà en la foguerà.

La festa de Sant Antoni de Benicarló és una celebració Declarada d’Interès Turístic Provincial que viurà enguany els seus dies grans el divendres 20 i dissabte 21 de gener.

Concurs escolar

El dibuix guanyador com a portada del llibret és obra de Lucía Ortiz Esteller (2n B del Col·legi Ntra. Sra. de la Consolació), mentre que el dibuix de la xiqueta Júlia Palau Esbrí (2n C del col·legi La Salle) donarà vida al cartell de la fira.

Per la seua banda els primers premis de les lloes són per a:

-Primària Primer Cicle: Lucía Ortiz Esteller (2n B del Col·legi Ntra. Sra. de la Consolació)
-Primària Segon Cicle: Mario Flos (3r A del Col·legi Eduardo Martínez Ródenas)
-Primària Tercer Cicle: Martín Rojas Molina (6é C del Col·legi Ntra. Sra. de la Consolació)
-Secundària: Pepe Bautista Carda (2n B del Col·legi La Salle)

Ja s’ha presentat per part de la Confraria de Sant Antoni Abat de Benicarló la XXXV Fira i la Festa 2023, dedicada al patró del animals. Va ser el divendres 2 de desembre en la capella del MUCBE de la ciutat, en un acte encapçalat pel president Juan Antonio Llorach Ballester i on també es van donar a conèixer els noms dels xiquets i xiquetes que han guanyat els concursos de dibuix i lloes.