La Festa de Sant Antoni 2022, endavant

Inauguració de la Fira de Sant Antoni de la Festa 2022
11 diciembre, 2021
La cistella de la Festa 2022
16 enero, 2022

La Festa de Sant Antoni 2022, endavant

La Confaria de Sant Antoni Abat de Benicarló informa que la Festa de Sant Antoni de Benicarló 2022 segueix endavant, adaptant-se en tot moment a les mesures Covid pertinents. Degut a la pandèmia, este cap de setmana s'han restringit els aforaments alhora de fer coques i embolicar-les.

El president, Juan Antonio Llorach, ha explicat que "s'ha decidit organitzar la festa, seguint amb totes les mesures de protecció i adaptant la celebració al moment que estem vinvint".

Les coques

El secretari, Víctor Cerdá, ha detallat que "Amb motiu de la pandèmia, este cap de setmana hem fet coques i embolicat però a porta tancada. En concret, hem elaborat la meitat de les habituals, unes 75.000. I per la situació sanitarària, no farem llançament, sinò repartiment a la població, tot i que encara està per definir com, quan i on".

Per la seua banda, el tresorer José Miguel Aicart, avança que està previst es porten a terme els principals actes de la festa com la foguerà, lloes, cavalcades i benedició. "Esta mateixa setmana tenim pendents reunions amb autoritats, Policia Local, Brigada d'Obres, cavallistes, etc, el resultat de les quals està previst us puguem traslladar a finals de setmana perquè definirà la manera d'organització".

 

La Confaria de Sant Antoni Abat de Benicarló informa que la Festa de Sant Antoni de Benicarló 2022 segueix endavant