La festa de Sant Antoni suspèn els principals actes per la pandèmia

Premiats de la Rifa de Sant Antoni
28 enero, 2020
GUANYADORS CONCURS DE DIBUIX DE SANT ANTONI ABAD
31 diciembre, 2020

La Festa de Sant Antoni de Benicarló 2021 també es veurà afectada per la pandèmia de la COVID-19. La Confraria de Sant Antoni Abat informa que, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, es suspenen els actes més multitudinaris com ara la fira, foguera, cavalcades i la tradicional benedicció d’animals. Tampoc es podran elaborar les típiques coquetes de la festa.

“Enguany també es suprimix l’edició del llibret de la festa, però s’ha optat per un fulletó alternatiu que inclourà els actes que puguen organitzar-se, com ara la missa en honor al sant el diumenge 17 de gener”, tal i com detalla el president de la confraria, Juan Antonio Llorach Ballester.

Tot això, es manté el Concurs de Dibuix Escolar i el Concurs de Lloes, però seran els propis centres educatius els qui escolliran els guanyadors. En el cas del concurs de dibuix està adreçat als col·legis de primària, mentre que es reserve el concurs de lloes a l’etapa de secundària.

“Segueix endavant també la rifa del porquet i la gran cistella de Nadal, però el cavall no podrem sortejar-lo perquè per la pandèmia no hem pogut assistir a la fira de Puigcerdà per comprar-lo”, ha explicat Llorach.

La festa de Sant Antoni 20121 quede, per tant, condicionada per l’evolució de la situació sanitària. La confraria ha explicat que, en el cas de poder fer algun acte més, ho comunicarà a través del seu web i del seu perfil en la xarxa social facebook.