BENICARLÓ INAUGURA LA XXXII FIRA DE SANT ANTONI

CONCURS DE LLOES I DIBUIXOS 2019
30 octubre, 2018
EN LA CONFRARIA DE SANT ANTONI ESTEM DE DOL
6 abril, 2019

Este dissabte al matí s’ha inaugurat la Fira de San Antoni de Benicarló que enguany arriba a la seua XXXII edició i se celebrarà durant tot el cap de setmana. La comitiva, encapçalada per la Colla de Dolçainers de Benicarló, ha estat presidida per part de l’entitat pel seu president, Juan José Marzà, per la Dama 2019, Agnès Galán Tena, l’Homenatge 2019, Antonio Vallés Marzal i Joaquina Lores Arín, així com la resta de majorals i majorales i el consiliari  de la confraria, Carlos García Talarn. Per la seua banda, les autoritats han estat representandes per l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, el Secretari Autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez Mulero, el vicepresident de la Diputació, Andrés Martínez i per la resta de regidors de la corporació municipal.

Més de 150 expositors es troben instal·lats en una fira de 25.000m2 que és tot un referent comarcal i que s’ha convertit també ja en una clàssica fira a les portes del Nadal. Tal i com ha destacat el majoral responsable de la fira, José Luís Fandos: “volem que la nostra fira seguisca sent referent a les nostres comarques com a fira agrícola, ramadera i multisectorial. Per això, al costat dels productes més tradicionals que s’exhibixen com maquinària, automoció, productes per a la llar i artesania, treballem cada any per aconseguir arrodonir esta fira amb espectacles i exhibicions ben diverses, tallers i jocs infantils, danses, ball i música. I, sobre tot, cada any busquem novetats per complementar-la i aconseguir que continue creixent i donar-li més nom encara”.

S’espera que més de 30.000 persones visiten la fira durant el cap de setmana, ubicada un any més en l’avinguda Catalunya i carrers adjacents, així com en els pavellons annexes poliesportius.

Festa en cap de setmana

El president de la Confraria de Sant Antoni, Juan José Marzà, ha aprofitat la inauguració per a recordar que la festa de Sant Antoni a Benicarló se celebrarà enguany en cap de setmana, en concret el divendres 18 i dissabte 19 de gener. Marzà ha convidat “a benicarlandos i visitants a gaudir d’esta festa d’Interès Turístic Provincial, de la qual ens sentim molt orgullosos. És una festà molt arrelada a Benicarló i amb ella fem poble”.

Este dissabte al matí s’ha inaugurat la Fira de San Antoni de Benicarló que enguany arriba a la seua XXXII edició i se celebrarà durant tot el cap de setmana. La comitiva, encapçalada per la Colla de Dolçainers de Benicarló, ha estat presidida per part de l’entitat pel seu president, Juan José Marzà, per la Dama 2019, Agnès Galán Tena, l’Homenatge 2019, Antonio Vallés Marzal i Joaquina Lores Arín, així com la resta de majorals i majorales i el consiliari  de la confraria, Carlos García Talarn. Per la seua banda, les autoritats han estat representandes per l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, el Secretari Autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez Mulero, el vicepresident de la Diputació, Andrés Martínez i per la resta de regidors de la corporació municipal.