OBERT EL TERMINI PER PARTICIPAR EN LA FIRA DE SANT ANTONI 2017

MAR MELET, NOVA DAMA DE SANT ANTONI 2018
10 julio, 2017
LA CONFRARIA JA TÉ EL CAVALL DE LA RIFA 2018
7 noviembre, 2017

La Confraria de Sant Antoni de Benicarló ja ha obert el termini per participar com a estand en la XXXI Fira de Sant Antoni Abat que se celebrarà els dies 16 i 17 de desembre en l’avinguda Catalunya i carrers adjacents, així com en els pavellons anexes poliesportius.

Les persones interessades en muntar parada ja poden omplir la sol·licitud de participació, així com la declaració de responsabilitat. Per obtindre tota la informació, els interessats han d’adreçar-se a l’e-mail fira@santantonibenicarlo.com o al telèfon de l’organització de la fira 629 050 253. La confraria comptarà en breu amb un nou web www.santantonibenicarlo.com, des d’on també es podran descarregar les sol·licituts.

La Confraria de Sant Antoni de Benicarló ja ha obert el termini per participar com a estand en la XXXI Fira de Sant Antoni Abat que se celebrarà els dies 16 i 17 de desembre en l’avinguda Catalunya i carrers adjacents, així com en els pavellons anexes poliesportius.