PAELLA DE BENVINGUDA ALS NOUS MAJORALS I A LA NOVA DAMA

GRAN FESTA DE LA DAMA 2017
24 junio, 2017
MAR MELET, NOVA DAMA DE SANT ANTONI 2018
10 julio, 2017
 

Com ja és tradició en estes dates, la Confraria de Sant Antoni de Benicarló s’ha reunit per disfrutar d’una gran paella per donar la benvinguda a les noves parelles de majorals. Les noves incorporacions a la festa seran: Encarni i Roberto, Bea i Gustavo i Carmen i Marcos, a tocant  de la Dama 2018, Mar.

Els nous membres de l’entitat han hagut de passar divertides proves en el seu primer dia, una jornada plena de germanor, en la qual també han participat la Dama 2017, Inma, i l’Homenatge 2017, format per Jaime i Maruja, així com les seues famílies.

Com ja és tradició en estes dates, la Confraria de Sant Antoni de Benicarló s’ha reunit per disfrutar d’una gran paella per donar la benvinguda a les noves parelles de majorals. Les noves incorporacions a la festa seran: Encarni i Roberto, Bea i Gustavo i Carmen i Marcos, a tocant  de la Dama 2018, Mar.