PRESENTACIÓ DEL LLIBRET 2017 I DEL 30É ANIVERSARI DE LA FIRA

La Confraria de Sant Antoni Abat de Benicarló ha presentat el llibret de la Festa 2017, així com els actes de la Fira que té lloc este cap de setmana del 10 i 11 de desembre a l’avinguda Catalunya i carrers adjacents. La fira, de caràcter multisectorial, celebre enguany el seu 30é aniversari.

Per este motiu s’han programat noves activitats, a tocant de les habituals. Destaque, per exemple, en esta edició la participació del Centre Militar de Saragossa que manté les races pures de sementals, el programa de ràdio “Mistela i Política” que emetrà l’Emissora Municipal des del mateix recinte de la fira, així com la possibilitat de que els xiquets guanyadors dels concurs de lloes puguen dir les seues lloes des del carro que la confraria montarà en l’estand de l’Ajuntament. Danses i balls, activitats i tallers per als més menuts, exhibició de gossos de pastoreig, tir i arrossegament, doma, pilota valenciana o l’habitual recinte dels animalets on es podrà visitar el cavall que la confraria sortejarà en esta edició de la fira, són també d’altres de les atraccions de la fira que comptarà en este 2016 amb una superfície de 25.000 metres quadrats i superarà els 150 expositors.

La presentació va anar a càrrec del president de la Confraria de Sant Antoni, Víctor Galán,  de la Dama 2017, Inma Ortiz, així com del responsable de la Fira, Damián Piñana i el secretari Cristóbal Castán. 

presentacio-llibret2017.2

llibret-santantoni-2017.1