III CONCURS DE LLOES DE SANT ANTONI

El interessats i interessades en participar en el Concurs de Lloes que la Confraria de Sant Antoni de Benicarló ha organitzat per a la Festa 2017 tenen fins el 15 de desembre per presentar les seues creacions. 

BASES DEL III CONCURS DE LLOES A SANT ANTONI ABAT 2017

1.- Hi podrà participar qualsevol persona entre 14 i 99 anys.

2.- El tema és totalment lliure i s’accepten tant crítiques com lloances.

3.- El jurat tindrà en compte que les lloes s’ajusten a la construcció habitual. Segons la tradició, han d’estar formades per estrofes de quatre versos i d’un nombre variable de

síl·labes cadascun, on rimen els parells en assonant i queden lliures els senars.

S’estableix un mínim de cinc i un màxim de nou estrofes.

4.- Un mateix participant podrà presentar fins un màxim de tres lloes.

5.- Per a identificar la lloa, serà imprescindible ficar darrere del full el nom del participant i un telèfon de contacte.

6.- S’estableixen els següents premis:

 1r PREMI -- -- -- -- - 200 euros i obsequi

 2n PREMI -- -- -- -- 150 euros i obsequi

 3r PREMI -- -- -- -- - 100 euros i obsequi

 4t, 5è i 6è PREMI-- -- -- -- -- -- -- obsequi

Que s’entregaran el dia de Sant Antoni després de la Missa, si bé el resultat es donarà a conèixer personalment als guanyadors dies abans de la festa

7.- Totes les lloes seleccionades quedaran en poder de la Confraria de Sant Antoni Abat, que es reserva el dret de reproduir-les dins del llibret de la festa i fira del proper any.

8.- El jurat estarà format pels integrants de la junta de la Confraria, i podran demanar opinió a persones que tinguen relació amb la festa, l’educació o la cultura per tal d’aconseguir una millor valoració en la tècnica constructiva.

9.- Les lloes es podran presentar des del dia 15 d’ octubre fins al 15 de desembre de

2016. Es podran fer arribar a la Confraria entregant-les en mà en la Perruqueria Bayarri (c/ Ramón y Cajal, 38); per correu postal a l´apartat de Correus 264 de Benicarló o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

10.- Els guanyadors, si així ho desitgen, podran recitar la seva lloa des del carro dels lloeros els dies 16 i 17 de gener durant la cavalcada, a la parada del recorregut que estime adequada la confraria

CONFRARIA DE SANT ANTONI ABAT

octubre de 2016