INMA ORTIZ, DAMA DE SANT ANTONI 2017: “HE COMPLIT UN SOMNI”

Inma Ortiz Martí és la nova Dama 2017 de la Confraria de Sant Antoni de Benicarló i els seus 18 anys han estat marcats per la confraria. I és que és neta de presidents, filla de majorals i la seua mare també va ser dama ara fa 25 anys, motiu pel qual “ser dama per al proper any ha estat un somni que he desitjat des de ben xicoteta i que viuré amb entusiasme, acompanyada de la meua família i amics”, explica.

Amant dels esports com la natació, el running i l’hípica, Inma dedica des dels 7 anys bona part del seu temps lliure als seus cavalls Galindo i Rubio, als que per descomptat fa partícips també de la festa de Sant Antoni. I ho fa participant en l’exhibició de Doma lliure que l’Escola d’Hípica del Centre d’Hípica de Benicarló fa els dies de la fira, però també engalanant-los en les cavalcades dels dies 16 i 17 de gener, dies grans de la celebració, i que Inma espere “amb molta expectació, de la mateixa manera que desitge viure altres activitats tan emblemàtiques com fer les coques o l’embolicà”.

Inma ja ha caminat feliç els primers compasos de la festa envoltada dels majorals i majorales, vivint el moment en què va dir si al fet de ser la màxima representant, però també recentment el passat dissabte 9 de juliol en el sopar en què va ser presentada de manera oficial com a Dama 2017. Ara està esperant ja amb moltíssima il·lusió representar la seua associació en el Ball de Gala d’Entitats de les properes Festes Patronals, així com en la resta d’actes de les celebracions benicarlandes. Enhorabona, Inma!

dama2017-anuncio-w1

dama2017-anuncio-w2

dama2017-anuncio-w4

dama2017-anuncio-w3

dama2017-julio-w0

dama2017-julio-w1

dama2017-julio-w2

dama2017-julio-w3